Iubiți credincioși și dragi pelerini 🎁💒🎁,

Pe această cale, în prag de sărbătoare a Bisericii Sfântului Ierarh Nicolae, ocrotitorul nostru, se cuvine a vă face cunoscut și a mărturisi un fapt minunat ce s-a petrecut în Biserica noastră pentru a întări pe cei slabi în credință și a mângâia pe cei credincioși: În perioada 23- 24 la Biserica din Bălușești au fost aduse Moaștele Sfântului Ierarh Nicolae, respect mâna dreaptă a Sfântului Ierarh Nicolae care a făcut o MINUNE MARE….

În seara zilei de 1 decembrie, după săvârșirea Sfântului Maslu, în Biserica noastră s-a organizat un mic recital, * având câțiva invitați pentru a serba Iua națională a României.

În ziua respectivă am primit un telefon de la o doamnă zicând: Părinte, am văzut programul de astăzi de la parohia Bălușești și ar dori să vină și fetița mea să cânte în Biserica de la Bălușești. ( ea fiind din Buhuși).I am zis că o așteptăm cu bucurie, dar e cam departe și vremea neprielnică….

Seara am zărit-o în Biserică, a cântat foarte frumos, am felicitat-o , dar….. la urmă am întrebat-o fiind și o vreme f neprielnică cum de au venit atât de departe la noi, în Biserica noastră… și în momemtul acela mama ei
Oana îmi spune:ȘTIȚI PĂRINTE…FATA MEA A VRUT F MULT SĂ SE INTOARCĂ LA BISERICA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU CĂ AICI S-A VINDECAT?… Păi cum chiar așa am întrebat…
Mama ei imi spune…Fata noastră, Daria a avut o neputință la piciorul drept în talpă, avea o bătătură foarte mare în talpă s-a copt…nu putea ține piciorul în pământ , am operat-o… dar i-a ieșit din nou. DUPĂ OPERATIE I-A IEȘIT SI LA PICIORUL CELALT…Auzind că vin Moaștele Sfântului Nicolae am venind cu mare cu fetița( nu știam ce să mai facem).Și am participat la Sfântul.Maslu cu 21 de preoți , ne am inchinat la racla Sfântului și fetița noastră s a vindecat. A doua zi când ne am uitat nu mai era nici un semn în piciorul ei și de atunci totul este bine.
Și astăzi a vrut să vină să-i întoarcă Sfântului Nicolae darul printr o cântare…

Minunat!

Slavă Lui Dumnezeu și minunat este Dumnezeu întru Sfinții Săi!