ICOANA FĂCĂTOARE DE MINUNI A MAICII DOMNULUI, “SIRIACA” DE LA MĂNĂSTIREA GHIGHIU VA STA ALĂTURI DE MÂNA DREAPTĂ A SFÂNTULUI IERARH NICOLAE,

November 30th, 2023|0 Comments

ICOANA FĂCĂTOARE DE MINUNI A MAICII DOMNULUI, “SIRIACA” DE LA MĂNĂSTIREA GHIGHIU VA STA ALĂTURI DE MÂNA DREAPTĂ A SFÂNTULUI IERARH NICOLAE, ÎN PERIOADA 4-7 DECEMBRIE 2023, CU OCAZIA HRAMULUI DE IARNĂ AL BISERICII VOIEVODALE SFÂNTUL GHEORGHE-NOU DIN BUCUREȘTI, KM. ZERO! Programul manifestărilor duhovnicești prilejuite de prăznuirea Sfântului Ierarh Nicolae al Mirelor Lichiei, mare făcător de minuni, este următorul

NOUA CIZELURĂ A RACLEI CU MÂNA SFÂNTULUI IERARH NICOLAE DIN BISERICA SFÂNTUL GHEORGHE-NOU

November 30th, 2023|0 Comments

NOUA CIZELURĂ A RACLEI CU MÂNA SFÂNTULUI IERARH NICOLAE DIN BISERICA SFÂNTUL GHEORGHE-NOU, KM. ZERO AL ROMÂNIEI! LUCRARE EXECUTATĂ LA ATELIERELE PATRIARHIEI ROMÂNE. SĂ VĂ BINECUVINTEZE PE TOȚI, MARELE FACĂTOR DE MINUNI ȘI IERARH AL LUI HRISTOS, NICOLAE AL MIRELOR LICHIEI! MULȚUMIM DIN SUFLET TUTUROR CELOR CARE NE-AU FOST ALĂTURI ÎN ACEST SFÂNT ȘI BINECUVÂNTAT DEMERS!

Dar de suflet pentru Sfânta Mănăstire Polovragi! Sfântul Martir Constantin a ajuns la una din sfintele sale ctitorii, pe meleaguri gorjene!

November 21st, 2023|0 Comments

Dar de suflet pentru Sfânta Mănăstire Polovragi! Sfântul Martir Constantin a ajuns la una din sfintele sale ctitorii, pe meleaguri gorjene! Rugăciune și pace în liniștea serii, la mănăstirea Polovragi! Mănăstirea Polovragi, sfințenie, istorie și bucuria întâlnirii cu frumusețea duhovnicească a rugăciunii! Sfântă misiune duhovnicească împlinită cu succes, la Polovragi, pe meleaguri oltene!

Cinstirea Sfintei Cuvioase Parascheva – hramulde toamnă al Bisericii Voievodale Sfântul Gheorghe-Nou

October 13th, 2023|0 Comments

Cu ocazia hramului de toamnă al Bisericii Voievodale Sfântul Gheorghe-Nou, icoana făcătoare de minuni și Cinstitul Veșmânt al Sfintei Cuvioase Parascheva, vor fi cinstite de credincioși în pronaosul sfântului locaș. În această seară, vineri 13 oct. 2023, începând cu ora 18:00 va avea loc Slujba Vecerniei unită cu Litia.

Eveniment istoric: SFÂNTUL CONSTANTIN BASARAB BRÂNCOVEANU VA AJUNGE ASTĂZI ÎN BASARABIA, PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ISTORIE, PRIN RACLA PURTĂTOARE DE SFINTE MOAȘTE MUCENICEȘTI, LA ÎMPLINIREA A 100 DE ANI DE LA ÎNFIINȚAREA EPISCOPIEI BASARABIEI DE SUD!

August 30th, 2023|0 Comments

Eveniment istoric: SFÂNTUL CONSTANTIN BASARAB BRÂNCOVEANU VA AJUNGE ASTĂZI ÎN BASARABIA, PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ISTORIE, PRIN RACLA PURTĂTOARE DE SFINTE MOAȘTE MUCENICEȘTI, LA ÎMPLINIREA A 100 DE ANI DE LA ÎNFIINȚAREA EPISCOPIEI BASARABIEI DE SUD! Racla cu sfintele moaște ale marelui martir și domnitor, Constantin Brâncoveanu va ajunge astăzi, 30 August 2023, în ziua de praznuire a Sfântului Ierarh Alexandru, în Episcopia Basarabiei de Sud