MÂNA FĂCĂTOARE DE MINUNI A SFÂNTULUI IERARH NICOLAE

MÂNA FĂCĂTOARE DE MINUNI A SFÂNTULUI IERARH NICOLAE DE LA BISERICA SFÂNTUL GHEORGHE NOU DIN BUCUREȘTI, VA BINECUVÂNTA CREDINCIOȘII, CU OCAZIA PRĂZNUIRII SALE!
SÂMBĂTĂ, 4 Decembrie 2021, începand cu ORA 16:00, va fi săvârșită slujba Vecerniei, iar apoi, racla cu mâna făcătoare de minuni a Sfântului Nicolae va fi pusă spre închinare în pridvorul bisericii voievodale de la “Kilometrul Zero” al României.
DUMINICĂ, 5 Decembrie, în ajunul prăznuirii Sfântului Ierarh Nicolae, odorul sfânt va fi așezat în pridvorul bisericii, între orele 8:00-21:00;
LUNI, 6 Decembrie, în sfânta zi de prăznuire a Sfântului Ierarh Nicolae, racla cu mâna dreaptă a Sfântului, va fi așezată spre închinare, în pridvorul bisericii, între orele 6:30-21:00!
MARȚI, 7 Decembrie, racla cu sfântul odor, va rămâne în continuare deschisă, în intervalul orar, 8:00-20-00!
Programul liturgic este adecvat acestor zile de mare sărbătoare dedicate hramului de iarnă al Bisericii Voievodale Sfântul Gheorghe-Nou din București.
Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie va începe, în toate cele trei zile menționate mai sus, de la ora 10:00, fiind precedată de Slujba Utreniei.
Duminică, 5 Decembrie, în ajunul hramului bisericii, Slujba Vecerniei unită cu Litia, va începe la ora 17:00!
Pe parcursul acestor zile de sfântă prăznuire, vor fi respectate normele de conduită sanitară, impuse de autorități, în perioada pe care o parcurgem.
Vă așteptăm pe toți cu sfântă bucurie și cu nădejdea în ajutorul binecuvântat de Dumnezeu al Sfântului Ierarh Nicolae, Arhiepiscopul Mirelor Lichiei, Mare făcător de minuni și grabnic ajutător!
Paroh,
Pr. Prof. Emil-Nedelea Cărămizaru