EVENIMENT DUHOVNICESC ISTORIC

EVENIMENT
DUHOVNICESC ISTORIC:
MÂNA DREAPTĂ A SFINTEI MARE MUCENIȚE MARINA VA FI ADUSĂ DIN GRECIA, PENTRU PRIMA DATĂ LA BUCUREȘTI, ÎN PERIOADA 3-8 DECEMBRIE 2018 !

Cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul României și cu binecuvântarea Înaltpreasfinției Sale Teologos, Mitropolit de Seres și Nigrita (Grecia), mâna dreaptă a Sfintei Mare Mucenițe Marina, cea care alungă duhurile necurate, va fi adusă în pelerinaj la BISERICA VOIEVODALĂ SFÂNTUL GHEORGHE-NOU din București, în perioada 3-8 Decembrie 2018.
Sfântul odor, ce se află la biserica cu hramurile, Sfânta M. Mc. Marina și Sfântul Antonie cel Mare din Seres (Grecia), va sta alături de mâna dreaptă a Sfântului Ierarh Nicolae (din biserica Sfântul Gheorghe-Nou), cu ocazia prăznuirii Sfântului Ierarh Nicolae, mare făcător de minuni (6 Decembrie), în Anul Centenar, dedicat Marii Uniri de la 1918.
Delegația Mitropoliei de Seres și Nigrita, care însoțeste sfântul odor, va fi întâmpinată, în fața bisericii Sfântul Gheorghe-Nou, luni, 3 Decembrie 2018, orele 18:00.
Vă așteptam cu bucurie la această întâlnire spirituală istorică !
Paroh,
Pr. Dr. Emil Nedelea Cărămizaru